Nicole

579,00kr.

Nicole er en utrolig pæn dansesko med leo print og med glitter detajler i guld på hæl og stropper. Animal printet og glitter detaljerne ser fantastisk godt ud sammen og designet giver samtidig god støtte til din fod. En god dansesko til en animal print temafest.

Varenummer (SKU): 00032 Kategori: Tags: , , , ,

Beskrivelse

Denne dansesko er opkaldt efter fantastiske, meget talentfulde Nicole (UnniQue) som har promoveret disse flotte dansesko i Amsterdam til A’Dam Bachata Festival 2019. Her repræsenterede hun sammen med Maykel Fidel Danmark og Dansesko Danmark, da de sammen optrådte med deres enestående show og underviste i bachata. Vores Maykel herre dansesko passer derfor til dette dame par.

Danseskoen har behagelig hælhøjde på 8,3 cm. Hælen er lidt tykkere end vores 8,5 cm stiletto hæle, som nogle af de andre dansesko kommer i og den vil derfor føles en smule mere stabil og nemmere at danse i, for dig som ikke er vant til en høj hæl. Stropperne kan efter ønske tilpasses til at gå hen over anklen i stedet for under og over foden.

Skoen er lavet med den almindelige russkindssål er derfor kun beregnet til indendørs brug. For at bevare den rette mængde friktion mod gulvet og en længere holdbarhed, bør man huske at børste ruskindssålen med en stålbørste med jævne mellemrum. Indvendigt har den en svedabsorberende og åndbar microfiber sål.

Yderligere information

Vægt 1 kg
Farve

Leopard

Hælhøjde

8,3 cm

Ydersål

Ruskind (kun til indendørs brug)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nicole

Tilføj til kurv